i feel it so sweet

idag har jag varit med julia. först så var vi på jernvallen och tittade på fútbol, sen åkte vi till mc donalds och käka glass och en chicken burger ;) sen åkte båda hem sen åkte jag till julia så var vi med martin och pk , ¨så nu så är jag hemma och dom kommer snart tror jag :P


dagensdjupatanke
till vilket pris beter man sig som du?
vilken männika klarar av att svika dem som alltid stöttat dem
för något osäkert och kanske tillfälligt? jag förstår inte!


i love the sound of music

idag har jag varit i skolan. börjar bli ganska uttjatat att skriva så .. men så kommer det låta mån-fre de närmsta månaderna - sen är det äntligen sommarlov :) var som vanligt i skolan.. ikväll så ska jag & hannaB på euro hockey tour final :) blir kanon det! sen imorgon blir det valbo med brudarna <3 :)

always one foot on the ground

idag har jag varit i skolan, där var det som vanligt på onsdagar. idrott - engelska - svenska - slöjd - lunch - so - spanska. sen efter det åkte jag hem och då var det bara att göra ordning lite toast, te och juice och sätta sig ute i solen och läsa om romarna.. har prov imorgon och kan ingenting känns det som.. men det brukar gå bättre en vad jag känner att det borde.. hoppas på det den här gången med! :) snart om nåra timmar så ska jag träna, känner mig bara trött och eländig nu, så hoppas väl på att det går bra ändå. sitter nu och delar med mig av lite bra låtar för mamma och hon ser ut att digga lite iallafall , sitter och gungar på huvet :) det är väl ganska bra betyg? vi har precis käkat, kyckling/oxfilé gryta för den som ville veta! så åt vi nyss lite tårta som var kvar från pappa kalas, gottie. borde verkligen gå och läsa lite mera nu. men jag orkar verkligen inte.. fårse om jag kommer mig underfund med det där lite senare, för jag måste fast jag inte vill.

dagensdjupatanke
det finns ingen anledning att försöka ändra på något man redan har gjort,
gjort är gjort, tänk framåt, vad ska du göra annorlunda?... nästa gång!

your hair was long when we first met

ännu en dag med hyffsat bra väder, slår inte igår då ioförsig men vem hade räknat med 20+ och sol varje dag i april ? jag tror vi överlever några svala dagar också. idag börjar jag 09:20, väldigt skönt måste jag tycka :) men o andra sidan så slutar vi inte förns 15:20 heller, och det är ju inte direkt en tid som jag föredrar att sluta, alldeles för sent,dagen är ju i princip slut när man kommer hem ... men överlever det med. senare idag vet jag inte vad det blir, jag tror jag känner för att bara ta det väldigt lungt, ska iallafall se ugly betty och desperate housewifes ikväll :) hihi annars är det väl inget nytt, jo teatern igår var jätte tråkig men ja det överlever vi också :D haha..

dagensdjupatanke
vad ska jag göra med dig? du ger inga klara vibbar om vad som gäller,
ska jag bara tro på vad du en gång sa när andra säger raka motsatsen?


ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på

vilket underbart väder. helt otroligt, trodde aldrig det skulle kunna vara så här varmt - i april. det är så otroligt skönt, sommaren känns liksom närmare om det blir lite värme. värme får vi, tack.

igår så fyllde pappa år, så det var lite kalas och sånt hära här då, mormor morfar anita leif maggan och sten osv. var här och gratta. vad händer idag då ? jo vi ska på någon teater med skolan så vi börjar 09:45, det är riktigt skönt måste jag säga, sen så tittar vi på teatern och börjar inte igen förns 11:50 tror jag .. sen så har vi NO, sen bild och sen slutar vi..men klockan hinner bli 15:20 innan vi får gå därifrån! men då blir det förhoppningsvis hem till solstolen, så underbart ju. sen ikväll så är det innebandyträning, det är verkligen inte fy skam det heller.

dagensdjupatanke
att vara glad och ledsen för något på samma gång, det går.
men när man ser närmare på saken, är det verkligen rimligt?


om jag kunde gömma mig under vingen på gråsparven när hon sjunger

heej hopp..
idag har faktiskt varit himla rolig, började med att spela match i valbo mot p95,  vi förlorade och jag kan inte förstå hur det gick till men det gjorde vi iallafall.. sen åkte vi och åt på mc donalds hela laget och sen bar det iväg till läkerol arena för att kolla på ggik-västerås. västerås vann med 8-7 : ) hihi.. senare nu har jag ingen som helst aning om vad som händer, ska ringa karin tror jag och fråga om hon vill hitta på något :) sånt jävla underbart väder nu förstår inte, det är ju högsommarvärme! så sjukt härligt.. imorgon så fyller pappa 45, så blir väl lite kalas här och grejer då. har precis käkat en dumlekaka, mamma hade bakat en hel del idag hihi :) jaja ha det bra !

dagensdjupatanke.
har man en gång överaskat nån åt det negativa så är det väl inte mer en rätt att man överaskar igen åt det positiva, och är man då förlåten?

inget är logiskt, inget är magiskt - och det så tragiskt

idag har jag varit med hannab :) .. vi började dagen med att äta frukost, för att sedan fixa&dona lite. sen efter en liten stund så gick vi bort till tandläkaren, jag skulle på sån hära undersökning som man är på med jämna mellanrum. när allting var klart där så gick vi hem till hanna en sväng igen och sen skjutsade birgitta in oss till valbo, så gick vi omkring där köpte bara en tröja och underkläder. så åt vi på mc donalds också där innan, sen gick vi bort till stadium och när vi var klar där så kom mamma och hämtade oss, så åkte vi hem. sen så när jag kom hem så provade jag tröjan och sådär , blev kanon :) lite senara endå så åt jag lite tacosallad, sen grejja jag lite till och nu så sitter jag här ! ska ta och titta på lite tv om ett tag och sen så blir det nog lite dator igen , =)

dagendjupatanke
jadu.. just nu är det mycket som tåls att fundera över. människor som förändras, släktingar som mår dåligt och känslor som inte går att styra.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0